Jest. I to jest problem tego silnika.
[O2] Przypisanie kluczyka do przycisku pamięci fotela...
Zwiń
X
-
[O2] Przypisanie kluczyka do przycisku pamięci fotela...
Witam.Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Octavii II wersja elegance z elektrycznym sterowaniem fotela kierowcy w każdej płaszczyźnie.
Mam problem z przypisaniem pilota,kluczyka do ustawień fotela...
Wkurza mnie po otwraciu auta ze fotel i lusterka przestawiają się pod poprzedniego właściciela... Pomóżcie...
Pozdrawiamops:
Witam klubowiczów.
-
-
Witam.
Mam pytanie odnośnie Superb 2
Byliśmy z kumplem kupować auto i gdy sprawdzaliśmy kluczyki to drugi kluczyk nie zamykał i nie otwierał drzwi, kilka razy próbowaliśmy ale nie reagował.
Mógłby ktoś podpowiedzieć co est na rzeczy... czy jest gdzieś jakiś myk, czy po prostu drugi kluczyk może byc popsuty... ?
Auto oglądaliśmy w Szwecji i akurat w sprawie tego kluczyka nie mogliśmy się dogadać... porozumieć... Pozdrawiam
Komentarz
-
-
A migala chociaz lampka na tym pilocie ?? Baterie w nich wieczne nie sa.
Jak tak to bywa, ze trzeba wsadzic kluczyk do zamka i dac otwieranie lub zamykanie i przytrzymac jakis guzik. Wtedy kluczyk znow poznaje sie z autem. Tu nie pamietam dokladnie, jaka ma byc kolejnosc, ale kilka razy tak mialem i dzialalo.
Komentarz
-
-
Kolego Rauxel i jak rozwiązałeś ten problem z kluczykiem ? Coś udało się zdziałać ?
[ Dodano: Pią 22 Maj, 15 16:57 ]
Maicroft... dobre pytanie czy dioda świeciła? Nawet nie zwróciliśmy na to uwagi... po prostu próbowaliśmy nim otwierać, zamykać i nie działał. Ale przy odbiorze auta to sprawdzimy.
Więc rozumiem, że jeśli nie będzie świeciła dioda to duże prawdopodobieństwo, że to bateria, albo zepsuty... ?
A może mógłbyś w wolnej chwili gdzieś to sprawdzić dokładnie jak to jest z tym przypominającym poznaniu się kluczyka, jak to trzeba zrobić dokładnie... ? Albo pomocny link.
Byłbym bardzo Ci wdzięczny.
Pozdrawiam i dzięki za odzew.
Komentarz
-
Komentarz